1. The Wonderful 101 komt op 22 mei uit

The Wonderful 101 komt op 22 mei uit

Verschijnt op PS4, Switch en pc

Op 22 mei verschijnt The Wonderful 101 op PlayStation 4, Switch en pc.

Dat heeft PlatinumGames aangekondigd. De nieuwe versie van de Wii U-game werd gefinancierd via Kickstarter en hoewel het doel eerst was om het spel in april uit te geven, is de Europese releasedatum nu dus 22 mei. In de Verenigde Staten verschijnt het spel op 19 mei.

"Dit is geen simpele port", aldus regisseur Hideki Kamiya. "We hebben de besturing voor elk platform moeten aanpassen en hebben diverse andere aanpassingen gemaakt die het spel makkelijker speelbaar maken. Daarnaast hebben we de beeldkwaliteit en framerate verbeterd zodat het beter past bij moderne hardware. The Wonderful 101: Remastered is de definitieve versie van de game."

Het spel heeft inmiddels meer dan 1,6 miljoen euro opgehaald via Kickstarter. The Wonderful 101 kwam eerder dit decennium uit op de Wii U en werd uitgegeven door Nintendo. PlatinumGames heeft toestemming van het bedrijf gekregen om een nieuwe versie van het spel zelf uit te geven en op verschillende systemen uit te brengen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • PlatinumGames is één van de weinige ontwikkelaars die letterlijk nog nooit een interessante game hebben gemaakt in mijn optiek. Van Bayonetta tot Astral Chain, ik zal geen minuut in de games willen investeren. Ik moet toegeven dat ik Scalebound wél erg interessant vond.. Maar ja, we weten hoe dat is afgelopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren