1. THQ Nordic neemt twee nieuwe studio's over

THQ Nordic neemt twee nieuwe studio's over

Tijd voor Goat Simulator 2?

Uitgever THQ Nordic heeft alweer twee nieuwe studio's overgenomen. Deze keer voegt THQ Nordic de ontwikkelaars Coffee Stain Studios en Bugbear Entertainment aan de verzameling studio's toe. Beide studio's zeggen erg verheugd te zijn op de toekomstige samenwerking met THQ Nordic.

Met de overname van de twee studio's heeft THQ Nordic nu in totaal 55 games die in ontwikkeling zijn, waarvan 35 nog niet officieel zijn aangekondigd. Coffee Stain Studios staat bekend om de titels, Goat Simulator en Deep Rock Galactic en Bugbear Entertainment staat bekend als een ontwikkelaar van racegames, zoals Wreckfest.

De samenwerking met THQ Nordic is een belangrijke stap geweest voor beide studio's. Zo zegt Anton Westbergh, CEO van Coffee Stain, dat ze goed zitten bij de Oostenrijkse uitgever. "Ik geloof er heilig in dat THQ Nordic een goede thuisbasis is voor Coffee Stain," zegt Westbergh. "Naast de ervaring in het ontwikkelen en uitgeven van games, heeft THQ Nordic de vaardigheden, de wil en kapitalen om onze nieuwe uitgaves te ondersteunen en te doen groeien."

goat

CEO van Bugbear Entertainment, Janne Alanenpää, zegt uit te kijken naar het verder kunnen ontwikkelen van hun racegames. Zo willen zij hun games van hoge kwaliteit voorzien om zo bij te kunnen dragen aan het groeiende portfolio van THQ Nordic.

Eerder nam THQ Nordic de rechten over van games als Kingdoms of Amalur, Alone in the Dark en Act of War.

Bron: Wccftech

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren