1. THQ Nordic niet op E3: 'We kunnen niets van het WK missen'

THQ Nordic niet op E3: 'We kunnen niets van het WK missen'

Uitgever is wel aanwezig op Gamescom

THQ Nordic is niet aanwezig op E3 dit jaar. De uitgever heeft het naar eigen zeggen te druk met het bekijken van het WK voetbal.

De 2018 Fifa World Cup start op 14 juni, wanneer de E3 nog in volle gang is. "Het spijt ons om te zeggen dat THQ Nordic geen moment van dit geweldige sportevenement kan missen." Het bedrijf laat weten de wedstrijden te bekijken en af en toe in te schakelen voor een E3-persconferentie op Twitch.

De aankondiging van THQ Nordic leest vooral als een grapje. Het bedrijf is niet op E3, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat dit alleen door het WK komt. De uitgever kiest er voor om zijn pijlen op andere gamebeurzen te richten: "We kijken er naar uit om onze geweldige aankomende titels als Darksiders 3, Biomutant, Fade to Silence, Wreckfest en zelfs wat onaangekondigde games op Gamescom in Keulen en kort daarna op PAX West in Seattle te presenteren."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik ben vooral benieuwd naar Darksiders 3, ondanks dat ik het een tegenvaller vind dat ze niet doorgaan met een karakter uit de "Four Horsemen".
  • Het is maar waar je prioriteiten liggen. Voetbal vind ik persoonlijk één van de saaiste sporten die ooit bedacht is en ik zal dan ook nooit andere dingen laten vallen voor voetbal. Maar als voetbal je ding is begrijp ik het wel.
  • Oftewel, ze vinden de E3 in prijsverhouding niet de moeite waard. Daar kan ik mij best in vinden. Als ik artikelen lees over prijzen van standhouders plekken op zulke beurzen, spant de E3 toch echt wel de kroon.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren