1. Thronebreaker-dlc voor Gwent is volledige The Witcher-rpg

Thronebreaker-dlc voor Gwent is volledige The Witcher-rpg

Gameplaytrailer toont meer The Witcher-werelden

CD Projekt Red heeft een gameplaytrailer voor Thronebreaker: The Witcher Tales uitgebracht. De Gwent-dlc belooft een volledige rpg te worden met veel traditionele The Witcher-elementen.

Thronebreaker volgt het verhaal van koningin Meve, de vorstin van Lyrië en Rivia die een grote rol speelt in de The Witcher-boeken. De game speelt zich af tijdens de tweede oorlog van de Noordelijke rijken tegen Nilfgaard, die centraal staat in de vijf romans.

Als Meve verkennen spelers vier verschillende rijken waarin keuzes moeten worden gemaakt, die gevolgen hebben voor het verloop van de game. Ook moet het leger worden onderhouden en breiden spelers hun troepen uit met nieuwe kaarten.

Gevechten worden gevoerd als traditionele Gwent-gevechten, met meer visuele effecten dan voorheen. Het speelveld is interactiever en bestaat per speler nu uit twee lagen, in plaats van drie. Tijdens het dertig uur durende verhaal vechten spelers met en tegen bekende wezens uit het The Witcher-universum.

Thronebreaker: The Witcher Tales is vanaf 23 oktober als losstaande uitbreiding beschikbaar voor Gwent op pc. Op 4 december verschijnt de uitbreiding voor PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Misschien toch ooit eens aanschaffen. De vernieuwing van Gwent ziet er ook erg tof uit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren