1. Sea of Thieves al door tien miljoen mensen gespeeld

Sea of Thieves al door tien miljoen mensen gespeeld

Arrrrr, matey!

Er zijn sinds maart 2018 al tien miljoen gamers geweest die Sea of Thieves hebben gespeeld.

Dat heeft Rare onthuld op Twitter. Het gaat om het totaal aantal spelers op zowel Xbox One en pc - inclusief de mensen die de game gratis via Xbox Game Pass hebben gespeeld.

Op de officiële Xbox-website laat producent Joe Neate weten in zijn nopjes te zijn: "De Sea of Thieves-community is voor iedereen bij Rare het beste van wat gamen kan zijn. Het is de thuishaven van spelers uit meer dan tachtig verschillende landen en brengt mensen van Xbox Game Pass, Xbox One en Windows 10 pc samen en creëert talloze verhalen en momenten voor spelers."

Rare beleefde een moeizame start met Sea of Thieves in maart 2018. Lang daarna bleef de game op hetzelfde niveau aan populariteit hangen en had het moeite om nieuwe spelers te werven. Dankzij meerdere content updates en mogelijk ook Xbox Game Pass bleef het spel echter groeien in populariteit. Op 15 januari komt een nieuwe gratis update uit: Legends of the Seas.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • De 14e staat de eerste content update van '20 alweer klaar, waarin een nieuw personage wordt geïntroduceerd. Ik ben benieuwd, game blijft mij nog steeds boeien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren