1. Bekijk hier tien minuten gameplay van Terminator: Resistance

Bekijk hier tien minuten gameplay van Terminator: Resistance

Uitgesteld in Noord-Amerika

Tien minuten gameplay van Terminator: Resistance is verschenen via YouTube. In deze game staat de toekomstige oorlog die wordt uitgevochten in de eerste twee films centraal.

Terminator: Resistance is een first person shooter en zit bomvol actie, wat goed te zien is in de video van tien minuten. Verder zien we dat de game in stealth-modus gespeeld kan worden en dat er sprake is van een uitgebreid lootsysteem. Bovendien zien we dat de npc's keuzes en beslissingen van de speler onthouden die later gevolgen kunnen hebben.

Onlangs werd bekendgemaakt dat de futuristische Terminator-game in Noord-Amerika wordt uitgesteld tot begin december. In Europa blijft de lanceerdatum echter onveranderd, namelijk 14 november. Of de game ook hier wordt uitgesteld, is nog niet bekend.

Het spel wordt ontwikkeld door het Poolse Teyon, dat in 2013 Rambo: The Video Game maakte. De game speelt zich zo'n dertig jaar na Judgment Day af en draait om Jacob Rivers, een soldaat in een post-apocalyptisch Los Angeles die een einde moet maken aan Skynet.

Terminator: Resistance verschijnt 15 november in Nederland voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik als grote Terminator fan, wil dit best wel proberen. Maar ziet er wel cheap uit. Precies een oude versie van call of duty.
  • Ik heb hier als terminator fan zeker wel zin in. Eindelijk de echte future war. Het ziet er zelfs vermakelijker uit dan death stranding 😉
  • @obi-twan kenobi

    Vermakelijk wel, maar niet origineel genoeg als Death stranding.
  • @CyberFl iets herkenbaars en vertrouwd kan erg tof zijn. Iets wat origineel is is niet perse goed of leuk. Ik heb persoonlijk meer met terminator dan met kojima, dus is net waar je voorkeur ligt.
  • Ziet er wel leuk uit, Hopelijk is Teyon ook gevolved en niet blijven hangen in de cheap dialogues, haal de game wel binnen als ie rond de 20,- kost

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren