1. Tijdreizen nog steeds mogelijk in Animal Crossing: New Horizons

Tijdreizen nog steeds mogelijk in Animal Crossing: New Horizons

Geen Resetti meer

Het is blijkbaar nog steeds mogelijk om door de tijd heen te reizen in Animal Crossing: New Horizons. Dat maakte YouTube-kanaal GameXplain onlangs bekend.

Tijdreizen is een veelgebruikte ‘cheat’ in de Animal Crossing-franchise, vooral onder spelers die minder tijd hebben om hun eiland te bezoeken en daardoor festivals en seizoensgebonden-voorwerpen missen. Eerder maakte Nintendo bekend geen Cloud-saves te ondersteunen om valsspelen met de tijd te voorkomen, maar het lijkt erop dat het nog steeds mogelijk is.

Om door de tijd te reizen hoef je volgensGameXplainalleen maar de tijd en datum op de Nintendo Switch te veranderen. Het lijkt er zelfs op dat er geen consequenties voor het tijdreizen zijn. De mol Resetti, die normaal spelers berispt voor het niet opslaan of resetten van de game, zit niet meer in New Horizons.

Animal Crossing: New Horizons komt 20 maart uit op de Nintendo Switch.

animal crossing new horizons

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren