1. TimeSplitters 2 Remake-gerucht ontkracht door THQ Nordic

TimeSplitters 2 Remake-gerucht ontkracht door THQ Nordic

'Slechts een easter egg'

Het gerucht dat er een remake in de maak is van TimeSplitters 2 is officieel ontkracht door uitgever THQ Nordic.

Het gerucht ontstond door een referentie naar TimeSplitters 2 in de strategiegame Spellforce 3: Fallen God. een verkoper in het spel verkoopt namelijk een speciaal TimeSplitters 2-pakket met hierin een aantal iconische items.

In de beschrijving van het pakket staat het volgende geschreven: "Het gaat eindelijk gebeuren! De iconische shooter maakt een sprong in de tijd en heeft het moderne tijdperk van gaming bereikt!"

Veel fans zagen deze verstopte boodschap als een onthulling van een remake van TimeSplitters 2, maar helaas is dat niet het geval. Een woordvoerder van THQ Nordic heeft in een gesprek met Eurogamer aangegeven dat het slechts een easter egg betreft. De verkoper in Spellforce 3 staat erom bekend dat hij onwaarheden spreekt. Als voorbeeld gaf de woordvoerder het speciale pakket waarbij geschreven staat dat BioMutant is gecanceld. Ook hier is niks van waar natuurlijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren