1. Makers Titanfall komen volgend jaar met meerdere games

Makers Titanfall komen volgend jaar met meerdere games

Een daarvan is Star Wars Jedi: Fallen Order

Er komen volgend jaar meerdere games uit van Respawn Entertainment, de makers van de Titanfall-games.

Dat laat Andrew Wilson, de CEO van uitgever Electronic Arts, weten in een gesprek met investeerders. "Voor de volgende feestdagen komen er games van Respawn uit", meldt hij.

COO en CFO Blake Jorgensen bevestigt daarna dat het om meerdere projecten gaat, al is niet duidelijk of een van de games een nieuwe Titanfall is. "We kondigen meer aan wanneer het zover is, maar we hebben duidelijk veel in de maak met al onze studio's en er zijn dingen die we nog niet hebben aangekondigd die later volgend jaar uitkomen."

Respawn werkt sowieso aan Star Wars Jedi: Fallen Order, dat eind volgend jaar uit moet komen. Daarnaast heeft de studio dus minstens nog één andere game in ontwikkeling.

Titanfall 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Zo zonde dat deze studio bij een uitgever zit als EA.
  • @kaassoufleeisback
    anders was er sowieso geen Respawn meer geweest, dus ergens zou je er blij om moeten zijn. Overigens bij Titanfall 2 weinig EA praktijken gezien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren