1. 'Call of Duty-game van 2020 is Black Ops Cold War'

'Call of Duty-game van 2020 is Black Ops Cold War'

Volgens bronnen van Eurogamer

De naam van de nieuwe Call of Duty-game is mogelijk onthuld. De naam is van de game is volgens website Eurogamer Call of Duty: Black Ops Cold War.

Gisteren plaatste lekker Okami een mock up-cover van een Call of Duty: Black Ops-game met de naam erop. Gameplatform Eurogamer besloot dit te onderzoeken en kregen via hun insiders te horen dat dit inderdaad de naam van de Call of Duty-game is die deze herfst moet uitkomen. Er gingen al een lange tijd geruchten rond dat de nieuwe Call of Duty-game onderdeel ging zijn van de Black Ops-franchise. Nu is dat officieel bevestigd.

Cold War speelt zich net als de andere Black Ops-games af in een andere tijdsperiode, in dit geval de Koude Oorlog. Nu blijkt dat er de laatste tijd ook al een aantal hints gedropt zijn over de setting van de nieuwe Call of Duty-game. Zo zijn er in Call of Duty: Warzone verschillende kluizen opgedoken. Spelers weten nu hoe de eerste deur van de kluis open moet en het is de bedoeling dat de deuren, met de tijd, de Koude Oorlog-setting gaan onthullen.

Spelers die het voor elkaar hebben gekregen om door de andere kluisdeuren heen te glitchen hebben onder andere een nucleaire bom en controlekamer gevonden. Iemand anders zegt in de bestanden van Warzone een spionagevliegtuig uit de Koude Oorlog te hebben gevonden.

Call of Duty: Black Ops Cold War moet deze herfst uitkomen. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend.

Black OPS: Cold War

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Jammer ik had op Call of Duty Black Ops Cold War WW2 World at War remake remastered 17b gehoopt.
  • Dat mensen inmiddels niet spontaan misselijk worden van wéér 'Black Ops' vind ik verbazingwekkend. Wat mij betreft kunnen ze echt de pot op met dat ongegeneerde graaien en grissen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren