1. Todd Howard hintte vorig jaar al naar Indiana Jones-game

Todd Howard hintte vorig jaar al naar Indiana Jones-game

Via voorwerpen in zijn kast

Bethesda's Todd Howard hintte vorig jaar tijdens een interview al naar de gisteren aangekondigde Indiana Jones-game.

Howard, die als executive producer optreedt tijdens de ontwikkeling van de Indiana Jones-game, gaf in september vorig jaar een interview weg tijdens de aankondiging van Microsofts overname van moederbedrijf Zenimax.

Tijdens het gesprek is achter hem een kast te zien met daarin enkele voorwerpen uit de Indiana Jones-franchise. Zowel de Ark of Covenant als de Chachapoyan Fertility Idol uit de film Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark staan in deze kast.

Gisteren werd aangekondigd dat Bethesda-studio Machine Games - ook bekend van de moderne Wolfenstein-games - aan een Indiana Jones-game werkt. Verdere informatie over het spel is er nog niet. Ook zijn de systemen waarop de game verschijnt nog niet bekend. Microsoft is op dit moment bezig met de overname van Bethesda's bedrijf Zenimax, maar of dat betekent dat het spel alleen op Xbox-systemen en pc verschijnt, is op moment van schrijven nog niet duidelijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Een exclusieve type adventure game a lá Uncharted zou niet verkeerd zijn op de Xbox. Ik hoop alleen niet dat ze het baseren op basis van de oude (of nieuwe) films, want dan ben je enorm beperkt in de mogelijkheden.
  • Als het maar geen fps of 5 tegen 1 game wordt vind ik alles prima!
    Zoiets als The emperors tomb op de og xbox zou mooi zijn! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren