1. Toekomstige Assassin's Creed draait mogelijk om Vikingen

Toekomstige Assassin's Creed draait mogelijk om Vikingen

Poster in The Division 2 hint er naar

Een toekomstige Assassin's Creed-game zou wel eens om Vikingen kunnen draaien, zo blijkt uit een easter egg in Tom Clancy's The Division 2.

Wiki-bezoeker AlifMorrisonudin heeft een poster in The Division 2 gevonden waarin een Noorse God in de Assasssin's Creed-kleuren rood en wit wordt afgebeeld. Daarbij houdt hij de Apple of Eden vast, een bekend object uit de franchise.

De Noorse God zou mogelijk kunnen duiden op een Noorse inslag voor een nieuwe AC-game, waardoor de game zich tijdens het tijdperk van de Vikingen af kan spelen. Ubisoft heeft echter niets bevestigd, en daarnaast gaan er al een tijd geruchten dat de volgende AC-game zich rondom Rome afspeelt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Hmm klinkt best interessant.
  Zowel een Noorse als Romeinse setting kunnen interessant zijn. En met het team van Ashraf Ismail vertrouw ik wel dat ze er iets interessants mee gaan doen (sowieso doet Ubisoft hun settings goed gebruiken in de AC games)
 • Klinkt interessant. Alleen heb het een beetje gehad met AC ik begin er elke keer weer aan. Maar elke keer haak ik af. Dus ik denk dat ik vanaf nu AC laat liggen in de winkel. Hoe vet deze setting ook kan zijn.
 • Laat die Noorse goden maar met rust. Die hebben al perfect op hun donder gekregen.
 • @JaJa_jr

  Mja hoeveel Griekse goden hebben op hun donder gekregen in AC Odyssey? Geen één.

  Denk dat de Noorse goden ook geen klappen gaan krijgen in AC kattegat ;)
 • @Meta_coola
  Hij refereert dan ook naar de enige echte goden straffer, Kratos!
 • @AWESOMEDUDE3

  Ja en? Fuck Kratos, die heeft niet het alleen recht om mensen en mythische wezens te doden in Scandinavië. :P
 • @Meta_coola
  By the gods!
 • Kijk, dat is een setting die mij wel boeit. In de gaten houden, heb sinds Rogue geen AC meer aangeraakt. Maar dit komt ook omdat openwereld games mij te veel tijd kosten, speel de laatste tijd erg veel lineair : Evil within, dead space, Ratchet and Clank, Little Big Planet etc. Bevalt mij toch net wat beter.
 • @benjaminben
  Ik heb een beetje een hetzelfde. Ik ben tijdens RDR2 erachter gekomen dat ik openworld-game-moe ben. Nu zal je mij niet snel meer LBP zien spelen maar de essentie is voor mij hetzelfde. DMC5 was een fijne welkome afwisseling. En RE2 is dat ook nu ook gecombineerd met wat Dirt Rally 2.
  Ik heb alleen completion drang om games iig uit te sepelen dus ooit moet die rdr2 afgerond worden maar het kabbelt voor mijn beleving eindeloos door. Maar daar zal ik wel alleen in staan.
 • Ik word zelden enthousiast wanneer ik hoor waar en wanneer AC-spellen zich (volgens geruchten) gaan afspelen. Dit is geen uitzondering.
 • Dit kan wel heel leuk worden natuurlijk. Super interessante setting.

  Het enige dat het voor mij qua setting minder boeiend maakt tegenwoordig, is dat de immersie wat minder is geworden. Dat komt doordat er zóveel AC-games zijn geweest dat ik me niet meer aan het gevoel van 'reskinned versie van al die andere werelden' kan onttrekken. Waardoor ik me niet ècht meer in de locaties en het tijdperk waan, zoals ik dat in het begin van AC nog wel kon.
 • Ik zie liever feudal japan als setting. Dat past perfect bij AC. Graag gemaakt door het team wat ook Origins gemaakt heeft.
  Maar hoeft niet gelijk hoor. Ben een beetje AC moe………..2022 is prima.
 • Binnen de franchise een opfrissing, maar daarbuiten nog altijd even rot.
 • @Don Carpaccio

  Ik heb laatst nog eens de melk geproeft van RDR 2 en AC Odyssey en warempel ze smaakte beiden verdomd lekker.
 • @Meta_coola

  Die verlepte koe van Assassin’s Creed hadden ze beter drooggezet want de melk smaakt zuur!
 • @Don Carpaccio

  Nee eigenlijk smaakt die melk nog heel erg goed. Net of dat het net uit de koe kwam. Daarom krijgt deze melk dan ook terecht een 8,3 gemiddeld op metacritic.
 • Ik denk dat de koeienmelk die Ubisoft produceert toch stilaan zijn smaak begint te verliezen.

  Als je melk verdunt krijg je uiteindelijk water, maar bij Ubisoft zijn ze eerder naar de medi-okergele kleur bij de koe overgegaan als het om kwaliteit gaat. Ubisoft is in dit geval de hormonenmaffia die dierenarts Metacritic omkoopt om een opgespoten stuk vlees een kwaliteitslabel te geven. De klant krijgt uiteindelijk een biefstuk voorgeschoteld dat langs de buitenkant oké is, maar wanneer je het vlees in de pan legt loopt het water er uit, met schijterij voor de klant als gevolg.

  Gelukkig zijn er sommige klanten tevreden met een pezig stuk vlees en anderen genieten dan weer van het vlees dat je bij een keurslager als Rockstar kan vinden. Voor elk wat wils, zeg ik altijd.
 • @Mister Frowdo

  Ik kan je vertellen dat stukje biefstuk dat ik bij Ubisoft heb gehaald is top notch biefstuk en keurslager waardig.
 • @Meta_coola

  Let dan maar op dat je je laatste smaakpapillen niet verliest aan die taaie Ubiefstuk! :')
 • Beetje in sekiro stijl

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren