1. Tom Holland showt nieuw Spider-Man-pak bij Jimmy Kimmel

Tom Holland showt nieuw Spider-Man-pak bij Jimmy Kimmel

Spider-Man: Far From Home klaar met filmen

Tijdens de Jimmy Kimmel Live-show, verschijnt Tom Holland in de show, wanneer zijn Spider-Man-masker is afgepakt. In de video zien we Tom Holland in zijn nieuwe Spider-Man-kostuum voor Spider-Man: Far From Home.

Eerder werd bekend dat Spider-Man wederom een nieuw kostuum ging krijgen. Op set foto's van Spider-Man: Far From Home was Tom Holland al te zien in zijn nieuwe zwart-rode-kostuum die hij heeft ingeruild voor het traditionele rood-blauwe-kostuum. Bekijk hieronder de volledige video hoe Tom Holland zijn nieuwe kostuum laat zien voor de volgende Spider-Man-film in 2019.

In een Instagram-post van Tom Holland is hij als Marvel's Spider-Man te zien naast, hoofdrolspeelster Zendaya. In het bericht laat Holland weten dat Spider-Man: Far From Home klaar is met filmen. Spider-Man: Far From Home wordt juli 2019 verwacht in de bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Gaan jullie elke scheet van Tom Holland/Spider-Man berichten?
  • @barton
    Ja, gelukkig wel. Ik hou van spiderman en scheetjes. Gecombineerd is het helemaal fantastisch.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren