1. 'Tom Holland speelt Link in The Legend of Zelda-serie op Netflix'

'Tom Holland speelt Link in The Legend of Zelda-serie op Netflix'

Geruchtentijd

Netflix zou samen met Nintendo aan een serie of film werken gebaseerd op The Legend of Zelda, en Spider-Man-acteur Tom Holland zou de rol van Link spelen.

Dat claimt We Got This Covered te hebben gehoord van anonieme bronnen. Deze bronnen zouden hen ook hebben geïnformeerd over de prequelserie van The Witcher die inmiddels is aangekondigd.

Veel details over de serie of film gebaseerd op The Legend of Zelda zijn er nog niet, maar ze zouden dus door Netflix worden geproduceerd en op de streamingdienst verschijnen. Holland zou de rol van hoofdpersonage Link op zich nemen. Holland speelt ook een jonge Nathan Drake in de aankomende verfilming van de Uncharted-reeks.

Nintendo, Netflix of Holland zelf hebben nog niets van deze geruchten bevestigd.

zelda

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ben altijd in voor verfilmingen van games ( films of series maakt mij niet uit) of ze nou live action of geanimeerd ( CGI ) zijn. Maar als deze verfilming live action is dan heb ik mijn twijfels of Tom Holland wel een goede keuze is voor Link.
 • @Meta_coola
  Zelfde gedachte hier. Vind Tom Holland echt een toffe acteur in al zijn films, maar voor Link…
  Ik vind een Zelda film sowieso geen goed idee, omdat verhaalvertelling en gesprekken/tekst nooit centraal hebben gestaan.
 • @robertflappie
  Och… Ik laat me verrassen. Henry Cavill leek me ook niets voor The Witcher "want Superman", maar heeft zich absoluut bewezen!
 • @Gaaiz oh ja, daar ben ik ook flink de mist in gegaan. Mr Perfect blijkt een hele toffe Witcher :)
 • Ok dacht dat het een animatie film of serie zou worden.
 • Ik laat me graag verassen, maar op een Zelda-film zit ik niet bepaald te wachten.
 • @Luigi1985

  Kan iig niet slechter zijn dan de super Mario film. 🤣
 • Njah we weten allemaal wat we in eerste instantie van de casting van Geralt vonden, daar zijn wij onterecht negatief over geweest. Dus wie weet. Ik zie alleen een Zelda serie niet zitten, Link laten praten haalt een groot deel van het personage weg. Hem laten zwijgen maakt een saaie serie. We gaan het zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren