1. Tom Holland te zien in nieuw Spider-Man-kostuum

Tom Holland te zien in nieuw Spider-Man-kostuum

Peter Parker ruilt rood en blauw in voor rood en zwart

Op verschillende Twitter-accounts zijn meerdere foto's verschenen waarin Tom Holland te zien is op de set van Spider-Man: Far From Home. Tom Holland is te zien in een nieuw Spider-Man- kostuum. Het traditionele rood en blauw is ingeruild voor rood en zwart.

In verschillende foto's van de set heeft het nieuwe Spider-Man-kostuum veel weg van het Superior-kostuum uit de Spider-Man-stripboeken. In de foto's zien we onder andere hoe Tom Holland/Peter Parker door de stad slingert met Zendaya/Mary-Jane in zijn armen.

Voor de afgelopen Spider-Man-films met Tom Holland, had Peter Parker voor elke film weer een ander kostuum aan. Na de vele outfits die Spider-Man heeft gekend en gekregen over de afgelopen jaren is het weer de vraag hoe hij aan dit nieuwe kostuum komt, de vorige kreeg hij van Tony Stark.

Spider-Man

Spider-Man: Far From Home verschijnt op 5 juli 2019 in de bioscoop. In de film doen onder andere Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Zendaya en Cobie Smulders mee. Eerder ging het gerucht dat Jake Gyllenhaal mogelijk Mysterio gaat spelen in Spider-Man: Far Frome Home.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Super wreed spidey kostuum

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren