1. Tony Hawk komt met nieuwe mobiele game

Tony Hawk komt met nieuwe mobiele game

Mogelijke samenwerking met Nederlandse studio RageSquid

Skateboard-legende Tony Hawk maakte in een Instagram-post bekend dat hij bezig is met een nieuwe mobiele game. Op het Instagram-account van fuckadvertisments werd een foto geplaatst van het Warehouse-level uit de eerste Tony Hawk Pro Skater. Tony Hawk reageerde hierop met een bevestiging voor de nieuwe mobiele game.
Tony Hawk's Pro Skater 3
Tony Hawk

Tony Hawk vertelde in zijn post dat er binnenkort meer nieuws komt over de nieuwe Tony Hawk-game. Eerder dit jaar kwam de Nederlandse studio, RageSquid, met het nieuws dat ze willen samenwerken met Tony Hawk om een nieuw skateboard-game te maken. In de oproep van Mike Rose, oprichter van de uitgever van RageSquid, gaf hij aan dat Descenders (gemaakt door RageSquid) de hoogst gewaardeerde 'extreme biking game' op Steam was. Daarbij wilde RageSquid ook skateboards gebruiken voor hun volgende project. Tony Hawk had zelf geen commentaar op de tweet.

RageSquid postte ook een tweet van een skatepark zonder verdere uitleg. Al met al laat RageSquid duidelijk merken dat ze bezig zijn met een project gericht op skaten. Of er een degelijke samenwerking met Tony Hawk is, is voor nu nog niet zeker. Grotere kans is dat de afbeelding onderdeel is van een nieuwe map voor de Descenders-game van RageSquid.

Komt er een nieuwe Tony Hawk-game? Zo ja, gaat deze dan samenwerken met RageSquid of is deze studio toevallig bezig met een eigen nieuwe Descenders-game? Hopelijk krijgen we binnenkort meer informatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren