1. Tony Hawk wil ook Pro Skater 3 en 4 gaan remasteren

Tony Hawk wil ook Pro Skater 3 en 4 gaan remasteren

Daarna een andere weg inslaan

Tony Hawk wil ook een remaster gaan maken van Tony Hawk: Pro Skater 3 en 4. Dat heeft hij gezegd in een interview met Game Informer.

De professionele skateboarder wil het derde en vierde deel "nieuw leven inblazen".

“De eerste remasters zijn alleen nog maar het begin”, zegt Tony Hawk tegenover Game Informer. “Hopelijk kunnen we ook Pro Skater 3 en 4 remasteren en als die uit zijn wil ik een nieuwe weg gaan inslaan met de franchise. Dat is mijn uiteindelijke doel.”

Om deze plannen te kunnen uitvoeren moeten de nieuwste remasters, Tony Hawk’s Pro Skater 1+ 2 het goed doen. Deze game komt 4 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Tony Hawk

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ik heb vroeger vaker Pro Skater 3 en 4 gespeeld dan 1 en 2. Dus als dit echt gaat gebeuren dan wacht ik wel op de remaster van 3 en 4.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren