1. Tony Hawk’s Pro Skater-documentaire komt in augustus uit

Tony Hawk’s Pro Skater-documentaire komt in augustus uit

Poster ook onthuld

De releasedatum van Pretending I’m A Superman, een documentaire over de Tony Hawk’s Pro Skater-games, is bekend. De docu gaat in augustus digitaal uitkomen.

Pretending I’m A Superman is een documentaire over hoe de Pro Skater-games mainstream skatecultuur nieuw leven inblies. De docu bevat interviews met de ontwikkelaars en skaters die bij de game betrokken waren. Pretending I’m A Superman ging in mei al in première op Mammoth Film Festival, maar een wereldwijde releasedatum was nog onbekend. Nu is er aangekondigd dat de documentaire 18 augustus digitaal gaat uitkomen. Op welke platform(en) die uitkomt is nog niet bekend. De poster van de docu is hieronder te bekijken.

Pretending I’m A Superman komt een maand eerder uit dan de remake van Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2. Deze game komt 4 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Tony Hawk

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren