1. Consoleversie van Torchlight 2 aangekondigd

Consoleversie van Torchlight 2 aangekondigd

Hob: The Definitive Edition komt tevens naar Switch

De actie-rpg Torchlight 2 verschijnt ergens dit najaar op consoles.

Gearbox kondigde de consoleversie van Torchlight 2 aan op zijn PAX East-panel gisteren. De overzetting van de pc-game wordt gedaan door Panic Button. Op welke platforms de game precies verschijnt, is nog niet bekend.

De game van Runic Games verscheen in 2012 op pc en werd geprezen door critici en fans. De game zit vol met random levels, vijanden en loot. Spelers kunnen kiezen uit vier klassen en verkennen een open wereld. Er is nog geen trailer van de consoleversie uitgegeven. Er wordt daarnaast hard gewerkt aan Torchlight Frontiers, een actie-rpg die zowel voor pc als consoles in ontwikkeling is en ergens dit jaar moet uitkomen.

Tot slot brengt Panic Button ook Runic Games' Hob naar de Switch. Deze Definitive Edition is een singleplayer verkenningsgame in een fantasievolle wereld. Het hoofdpersonage heeft geen achtergrondverhaal of dialoog en mist ook een arm. De game komt op 17 april uit. Hieronder is een trailer te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Miss eerst de pc versie fixen :P ik en een buddy probeerde verleden keer voor 3 dagen samen online te spelen :P MP is gewoon kapot :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren