1. Witcher 3-mod voegt Toss a Coin to Your Witcher toe aan de game

Witcher 3-mod voegt Toss a Coin to Your Witcher toe aan de game

O’ Valley of Plenty

De Toss a Coin to Your Witcher-ballade van Jaskier uit The Witcher-serie is razend populair. Het lied komt echter niet in The Witcher 3: Wild Hunt voor, maar dankzij een fanatieke modder is dat nu wel het geval.

Een van de populairste stukjes uit de live-action-serie is wellicht de scene waarin Jaskier, beter bekend als de bard Dandelion, het Toss a Coin to Your Witcher-liedje zingt. Een modder besloot dat het de hoogste tijd was om het lied, in de vorm van een mod, aan The Witcher 3: Wild Hunt toe te voegen.

The Witcher-serie is inmiddels al een tijdje beschikbaar en de populariteit rondom het handelsmerk is door de Netflix-serie sterk toegenomen. De spelersaantallen van The Witcher 3: Wild Hunt op Steam zijn na de lancering van de Netflix-serie dan ook flink gestegen.

Eerder werd er al een mod gemaakt die het gezicht van Geralt of Rivia transformeerde in die van Henry Cavill, de acteur die Geralt vertolkt in de Netflix-serie. Daarnaast is het inmiddels mogelijk om het gezicht van Yennefer of Vengerberg te vervangen met die van actrice Anya Chalotra.

Liefhebbers kunnen deze mods hier downloaden.

Bekijk de video van de Toss a Coin to your Witcher-mod hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Inmiddels ook diverse covers voorbij gekomen. Deze vind ik vooralsnog de "beste" (al is de clip zelf vrij karig):
    https://www.youtube.com/watch?v=1wR3szhItz0
  • @Gaaiz Gave cover, hou wel van dat metalsfeertje
  • Beste song (van een tv serie) van het afgelopen decennium. I have spoken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren