1. Total War Saga: Troy lijkt in ontwikkeling te zijn

Total War Saga: Troy lijkt in ontwikkeling te zijn

Handelsmerk zou er op wijzen

Creative Assembly zou wel eens aan Total War Saga; Troy kunnen werken. Er is een handelsmerk gevonden dat daar op wijst.

Reddit-gebruiker zhxws ontdekte het vastgelegde handelsmerk, dat eigendom is van ontwikkelaar Creative Assembly. Er zijn nog geen details over de mogelijke game, aangezien het spel nog niet officieel is aangekondigd. Wel lijkt het een logische keuze voor de ontwikkelaar om het oude Griekenland te gebruiken als setting van een nieuwe Total War Saga-game.

De Total War Saga-games zijn qua gameplay vergelijkbaar met de Total War-games, maar richten zich op een specifieke tijdsperiode uit de geschiedenis. De vorige Total War Saga-game was Thrones of Britannia en verscheen in mei 2018. Eerder dit jaar kwam tevens Total War: Three Kingdoms uit.

Sega zou mogelijk een nieuwe game tijdens Gamescom aankondigen. Mogelijk gaat het om Total War Saga: Troy. Gamescom wordt volgende week gehouden in Keulen, Duitsland.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Total war op console? Pleasseeee
  • @gertjun Moet er niet aandenken om dit met een controller te spelen.
  • @Mr. Grand

    Zal inderdaad wat innovatieve controls voor nodig zijn, maar een goede RTS zou niet misstaan op de consoles; zijn er niet denderend veel van. Een andere reeks die ik graag op consoles zou zien is bijvoorbeeld Anno.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren