1. Trailer en details van Crysis Remastered uitgelekt

Trailer en details van Crysis Remastered uitgelekt

Crisismanagement vereist vanwege lekken

Crysis Remastered komt op 23 juli uit. Dit zegt een pagina van de Braziliaanse Microsoft Store. Ook details, screenshots en een trailer zijn inmiddels uitgelekt.

Er staat een officiële stream gepland voor woensdag 1 juli waar omtrent Crysis Remastered wordt getoond. Nu zijn echter al meerdere details en beelden te vroeg verschenen.

De remaster verschijnt op 23 juli al en wordt 7.01GB op Xbox One. Tevens staat vermeld dat ontwikkelaar Saber Interactive verantwoordelijk is voor de port, hoewel Crytek de originele game heeft ontwikkeld. Naast 4K- en HDR-ondersteuning worden er geen extra toevoegingen genoemd.

Naast de releasedatum en beschrijving staan er ook drie screenshots op de site en is een trailer uitgelekt. Die kan je hieronder bekijken. Vermoedelijk wordt de informatie morgen bevestigd.

crysis
crysis
crysis

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Wacht… Geen pc ofzo? huh

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren