1. Trailer Metro Exodus - Artyom's Nightmare online

Trailer Metro Exodus - Artyom's Nightmare online

De releasedatum staat op 15 februari, 2019

Nog even en de nieuwste game van de Metro Exodus-serie komt uit. Vandaag werd een nieuwe trailer, Artyo's Nightmare, op YouTube en op de site gepost en vanaf 15 februari is Metro Exodus te spelen op Xbox One, PS4 en PC.

De trailer begint met een scène onder de grond en ook lijkt een bepaalde deur een belangrijke rol te spelen. De trailer focust zich echter al snel op een Baboesjka-pop die de aanleiding lijkt te zijn voor de nachtmerries: elke keer dat een laag verwijderd wordt, belandt Artyom in een nieuwe. Zo krijgen Artyom en dus ook de speler te maken met overstromingen, sneeuwstormen, gemuteerde mensen en dieren en woestijnen.

De schrijver van de oorspronkelijke Metro novels, Dmitry Glukhovsky, hoopt dat fans genieten van deze nieuwe blik in Artyom’s wereld. “Zien hoe 4A Games mijn personages van de pagina neemt en ze op het scherm brengt was een voorrecht”, aldus Glukhovsky.

over de game

De gameserie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld en focust zich op dus Artyom. Vanaf het begin van de Apocalyps leven mensen onder de grond in de metrogangen van Moskou om te overleven. Artyom is geboren in de laatste dagen 'voor het vuur', maar heeft de rest van zijn leven onder de grond geleefd. Hij droomt van een leven boven de grond, maar zoals de beschrijving zegt: “Dromen veranderen snel in nachtmerries.”

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Toffe trailer, kwam afgelopen nacht bij Xbox Inside ook voorbij. Krijg gelijk kriebels om door te spelen.. Heb het origineel uit, maar ben daarna niet veel verder gekomen.
 • @Gaaiz Je hebt Metro 2033 dus uitgespeeld ? Ik zou zeker Metro Last Light eens proberen. Geweldige game.

  Deze ga ik sws halen, staat al in de pre-order.
 • @Cypher
  Precies. Maar door de giga backlog niet mee verder gegaan.. Komt nog wel. :)
 • @Cypher

  Is 2033 te vergelijken met LL? Vond metname de grotten en buiten gedeeltes tof.
 • @benjaminben
  Is zeker te vergelijken met Last Light. Als je Last Light tof vond dan zou ik 2033 zeker uitproberen. Grote kans dat je die game ook tof vind. Grafisch kan de game ook nog goed mee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren