1. Destiny 2: Season of the Worthy heeft nieuwe trailer

Destiny 2: Season of the Worthy heeft nieuwe trailer

Seizoen start volgende week

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor Season of the Worth van de multiplayer first-person shooter Destiny 2. Volgende week gaat het nieuwe seizoen van start

Het nieuwe seizoen heet Season of the Worthy en er is een trailer uitgebracht van bijna twee minuten die fans een voorproefje geeft van wat ze kunnen verwachten. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

In Season of the Worthy keren de Trials of Osiris terug naar Destiny 2. Verder worden er nieuwe wapens en harnassen aan de game toegevoegd. Er komen ook een gratis seizoensgebonden artefact en evenement uit in het nieuwe seizoen. Een nieuwe Season Pass met beloningen komt ook met het nieuwe seizoen uit. Spelers kunnen in Season of the Worthy verder gaan met het Destiny-verhaal met Raspoeting om de Last City te redden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren