1. 'Ambush' is nieuwe modus voor Call of Duty: Black Ops 4

'Ambush' is nieuwe modus voor Call of Duty: Black Ops 4

Nieuwe modus gelekt via Companion App en bevestigd door Treyarch

De nieuwe tijdelijke modus voor Call of Duty: Black Ops 4 heet Ambush. Dit heeft ontwikkelaar Treyarch officieel bekendgemaakt nadat het eerder gelekt was via de mobiele Companion App van de game. Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de nieuwe speelmodus.

De lek werd gevonden door een speler die op de Companion App de aankondiging zag voor de nieuwe tijdelijke blackout-modus. Hierna plaatste de speler een screenshot van de aankondiging op Reddit. Kort na het plaatsen van de afbeelding op het platform reageerde Treyarch zelf door te bevestigen dat de modus inderdaad naar Call of Duty: Black Ops 4 gaat komen.

"Het klopt, Ambush verschijnt binnenkort in Blackout als onze volgende tijdelijke modus in Blackout," aldus Treyarch.

Call of Duty: Black Ops 4

Volgens Treyarch gaat Ambush een modus worden waarin alleen scherpschutter-geweren en melee-wapens gebruikt kunnen worden. 'Perks' uit de game, als 'Skulker' en 'Dead Silence', krijgen een grotere waarde voor spelers.

Echter zegt de ontwikkelaar dat totdat de huidige modus voor Call of Duty: Black Ops 4 'Down But Not Out' is verstreken, er nog wordt gewerkt aan de laatste details van de nieuwe Ambush-modus.

Er is momenteel nog geen exacte datum bekend wanneer Ambush verschijnt voor de Blackout-modus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Geef maar down but not out jammer dat het tijdelijk is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren