1. Treyarch doet alle content Black Ops Cold War seizoen 1 uit de doeken

Treyarch doet alle content Black Ops Cold War seizoen 1 uit de doeken

Acht nieuwe maps

Treyarch heeft alle content voor Call of Duty: Black Ops Cold War seizoen 1 onthuld.

Zo worden er drie nieuwe personages beschikbaar: Stitch bij lancering, en later in het seizoen Bulldozer en Zeny. Ook kunnen spelers vijf nieuwe wapens verdienen: de MAC 10-smg, de Groza-ar, de Streetsweeper-shotgun, een sloophamer en het wakizashi-zwaard.

Ook worden er gedurende het seizoen in totaal acht nieuwe maps aan de game toegevoegd. Vier daarvan zijn voor de Gunfight-modus, die terugkeert uit Call of Duty: Modern Warfare. De overige vier bestaan uit Sanatorium voor Fireteam Dirty Bomb, The Pines, Nuketown Holiday en Raid uit Black Ops 2.

Tot slot maakte Treyarch bekend dat Rebirth Island terugkeert als nieuwe Warzone-map. De map is in de lanceerweek beschikbaar.

Black Ops: Cold War seizoen 1 begint op 16 december en introduceert de eerste season pass van de game.

Black Ops

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Erg om te zeggen, maar ik mis de tijd van de DLC’s. Toen had je tenminste veel maps in het begin en kreeg je een er een hoop nieuwe bij via de DLC’s.
  Nu heb je helaas een Call of Duty met amper multiplayer- en zombie-map(s).
  Activision lijkt op het eerste zicht heel sympathiek, maar eigenlijk houden ze die maps gewoon achterwege om ze dan met de nodige vertraging en positieve aandacht gratis weg te geven.

  “Wauw gratis!” denken dan de meesten.

  Kutbedrijf!
 • @Don Carpaccio

  Helemaal met je eens. Maar ze mogen daar ook wel eens ernstig gaan kijken (zullen ze wel mee bezig zijn) naar de game-crashing bugs. Zelf bij de PS5 al de stekker uit moeten trekken omdat ie op geen enkele andere manier af te sluiten was. Voorlopig raak ik CoD niet meer aan tot dit opgelost is; schijnen verhalen te zijn waar de console gebrickt is door dit spel. Laatste update beloofde de oplossing te zijn, maar de bugs zitten er nog steeds in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren