1. Nieuwe Call of Duty wordt ontwikkeld door Treyarch en Raven Software

Nieuwe Call of Duty wordt ontwikkeld door Treyarch en Raven Software

Verschijnt eind dit jaar

De nieuwe Call of Duty-game die eind dit jaar moet verschijnen wordt ontwikkeld door Treyarch Studios en Raven Software.

De ontwikkelaars lieten dit weten op Twitter. Daarmee wordt niet alleen bevestigd dat beide studio's aan de game werken, maar ook dat het spel daadwerkelijk nog dit jaar moet verschijnen.

Meer details zijn er nog niet, maar volgens aanhoudende geruchten is het een nieuw deel in de Black Ops-reeks, of mogelijk een reboot. Qua setting zou de Koude Oorlog worden gebruikt.

Treyarch heeft de Call of Duty: Black Ops-games ontwikkeld, alsmede Call of Duty: World at War. Raven Software ontwikkelde Call of Duty: Online en werkte eerder al samen met andere Activision-studio's aan Call of Duty: Ghosts en Warzone. Ook maakte het de remake van Call of Duty 4: Modern Warfare.

Het is niet bekend wanneer de nieuwe Call of Duty-game wordt onthuld. Sony zendt donderdagavond om 22:00 uur een State of Play uit met een focus op PlayStation 4-games. Mogelijk staat de onthulling tijdens of rond deze uitzending gepland. Dit is echter niet bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Raven werkt al sinds de eerste Black Ops-games aan elke CoD-game mee. Meestal maakte ze multiplayer maps of het multiplayer component voor alle CoD-game sinds toen. Behalve dan die remasters die ze zelf hebben gemaakt.

    Dus voor de duidelijkheid niet alleen Online, MWR, Ghosts en Warzone, maar alle CoD-games sinds de eerste Black Ops. Daarvoor hebben ze ook nog aan de Soldier of Fortune games gewerkt en natuurlijk aan nog veel meer games.

    Ik vind dat Raven een eigen CoD-game hoort te krijgen…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren