1. Treyarch hint naar perks in Call of Duty: Black Ops 4

Treyarch hint naar perks in Call of Duty: Black Ops 4

Ook hints naar het 10-puntensysteem

Op Twitter hint ontwikkelaar Treyarch sterk naar het de mogelijkheid dat perks in de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 4 voorkomen.

Op Twitter plaatste de ontwikkelaar emblemen die veel weg lijken te hebben van perks. Daarbij meldt de studio ook dat "het kennen van mensen 'perks' heeft".

Perks zijn modificaties die spelers aan hun eigenschappen tijdens de multiplayer van Call of Duty-games kunnen aanbrengen. Er gingen de afgelopen maanden geruchten over de mogelijkheid dat Black Ops 4 geen perks zou hebben, maar deze geruchten lijkt Treyarch hiermee de kop in te drukken.

Een andere tweet van Treyarch, waarin tien punten en '10/10' is te zien, lijkt te hinten naar het feit dat spelers weer tien punten krijgen om aan hun load-out te spenderen.

Op 17 mei staat de volledige onthulling van Call of Duty: Black Ops 4 op stapel. Volgens geruchten bevat de game geen singleplayercampaign, maar naast de multiplayer wel een battle royale-modus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Nee… Call of Duty koop ik niet meer. Heb WW2 toevallig gekregen na een jaar of drie geen Call of Duty meer aangeraakt te hebben, maar na de singleplayer en een aantal multiplayerpotjes voelde het echt aan als een uitbreiding op eerdere delen. Ja, er waren wel wat nieuwe modi en levels, maar ik ben denk ik verzadigd wat Call of Duty betreft. Was er snel op uitgekeken in ieder geval.
 • @Luigi1985 Als het totaal anders aanvoelt is het ook weer geen Call of Duty. Maar er is inderdaad weinig creativiteit.
 • Bah. Sorry hoor maar ik denk dat ze er goed aan doen als ze een ander soort game gaan maken.
  Die speedrun om elk jaar een nieuwe cod uit te brengen laat mijn maag draaien.
  MONEY!!!!!
 • @Hyuga-Gray

  Volledig mee eens. De studios doen het weliswaar om het jaar, zodat ze twee jaar de tijd hebben, maar andere studios zijn soms wel zes jaar bezig om een game te perfectioneren. Dat heb ik veel liever.
 • @Luigi1985 3 Studios Luigi, dus om de 3 jaar ;)

  Treyarch, infinityward, Slegdehammer games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren