1. Call of Duty komt met teaser-Blackout-map

Call of Duty komt met teaser-Blackout-map

En een hoop andere updates vanaf Valentijnsdag!

Call of Duty maakt het weer spannend voor haar spelers; Ze heeft namelijk op Twitter een teaser geplaatst met de map van Blackout. In de teaser verschijnen rode cirkels en een kruis. Spelers zijn al volop aan het speculeren over waar deze voor kunnen staan.

Het is voor de hand liggend dat het kruis om gebouwen gaat, omdat het al gezet is op bestaande structuren. De kans is dus groot dat er veel nieuwe gebouwen bijkomen omdat het een groot deel van de map in beslag neemt.

Rechtsonder op de map is ook een cirkel geplaatst. Dit zou kunnen wijzen op een nieuwe locatie. Aangezien dit een plek is op de kaart die weinig bezocht wordt door spelers, zou dit een goede keuze zijn en het speelveld aanzienlijk vergroten.

Ook wordt er een grote cirkel linksboven op de map aangegeven. Dit kan eveneens wijzen op een nieuwe locatie. Dit zou de kust, waar normaal niks gaande is, aanzienlijk veranderen.

Blackout

Tot nu toe zijn het alleen nog maar speculaties, maar een paar dingen zijn ook zeker. Zo organiseert Treyarch een evenement vanaf 14 februari. Het Valentine Quad Feed-weekend levert dubbel XP en dubbel wapen XP op, in zombiemodus krijg je ook dubbel XP en Nebulium Plasma en in de battle royale-versie kan je het dubbel aantal merits verdienen. Genoeg om je mee te vermaken dus, tot we weten waar de teaser officieel inhoudt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren