1. Gerucht: Call of Duty: Black Ops 5 komt volgend jaar uit

Gerucht: Call of Duty: Black Ops 5 komt volgend jaar uit

Call of Duty-game van Sledgehammer Games en Raven Software zou niet doorgaan

In 2020 zou mogelijk Call of Duty: Black Ops 5 van Treyarch Games uitkomen.

Dat claimt Kotaku te hebben gehoord van anonieme bronnen. Dit is opvallend, want volgend jaar was het eigenlijk de beurt aan Raven Software en Sledgehammer Games om een Call of Duty-game uit te geven.

De Call of Duty-game van Sledgehammer en Raven zou zich afspelen tijdens de Koude Oorlog, maar Activision Blizzard zou de boel hebben omgegooid en beide studio's nu als ondersteunende ontwikkelaars inzetten voor de singleplayercampagne van Black Ops 5. Tussen Raven en Sledgehammer zouden ook wat spanningen zijn ontstaan, maar meet details kan Kotaku er niet over geven.

In 2018 verscheen Black Ops 4. Infinity Ward geeft later dit jaar een Call of Duty-game uit - volgens geruchten een nieuwe Modern Warfare - en daarom was het volgend jaar de beurt aan Sledgehammer en Raven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • 2020 Black Ops 5
  2022 Black Ops 6
  2030 Black Ops 10

  Je hoeft er geen wetenschapper voor te zijn.
 • Raven Software werkt mee aan alle Call of Duty-games. Meestal maken ze DLC MP-maps en soms maken ze ook Vanilla maps of doen ze specifieke game modes. Raven werkt vrijwel zeker ook mee aan Black Ops 5 en MW4.

  Ik neem aan dat ze specifiek genoemd worden door de genoemde spanningen. Ik hoop dat Sledgehammer goed luistert naar Raven Software en niet andersom. Hoewel Sledgehammer natuurlijk gewoon de lead heeft.

  Het is tijd dat Raven een eigen Call of Duty mag ontwikkelen. Ze maken gewoon de beste MP-maps.
 • Cringe!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren