1. Square Enix met Trials of Mana begin 2020 naar Switch

Square Enix met Trials of Mana begin 2020 naar Switch

Nieuwe trailer getoond tijdens Nintendo Direct

De klassieke SNES-rpg Seiken Densetsu 3 komt begin 2020 onder de naam Trials of Mana naar de Switch. Dit maakt Nintendo bekend tijdens de Direct-presentatie van E3.

Het spel is een vervolg op Secret of Mana en is nooit buiten Japan verschenen. De game volgt drie helden die proberen de legendarische Mana Sword te pakken te krijgen om zo de God Beasts die de wereld willen vernietigen tegen te gaan.

Collection of Mana, een verzameling van eerder verschenen Mana-games, komt later vandaag uit op de Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Collection Of Mana heb ik meteen gedownload. Ik heb 24 jaar moeten wachten op een officiele vertaling van Seiken Densetsu 3, maar vandaag is het dan eindelijk zover. Het zal even wennen zijn om het Trials Of Mana te noemen, maar ik ben eigenlijk wel blij dat ze het niet simpelweg Secret Of Mana 2 hebben genoemd.

    De remake van Seik…sorry…van Trials Of Mana ziet er ook leuk uit. Beter dan de Secret Of Mana remake van vorig jaar. Dus die ga ik ook zeker in de gaten houden.

    En voor je je afvraagt, overdrijf je niet een beetje met je '24 jaar moeten wachten'? Nee, voor geen meter. In die tijd was Secret Of Mana mijn favoriete spel (later naar de 2e plek geschopt door Final Fantasy VI) en in juli '95 kocht ik een brits Super Nintendo blad met heel groot Secret Of Mana 2 op de cover. Een half jaar later bleek het spel niet naar het westen te komen, dus zelfs een Amerikaanse import was geen mogelijkheid. Toen Squaresoft, zoals ze toen nog heetten, op de PlayStation Final Fantasy II en V van een engelse vertaling voorzagen, hoopte ik weer op een Seiken 3 uitgave in Europa. Weer niks. En 2 jaar geleden was ik weer bang gepasseerd te worden, toen de Seiken Densetsu Collection uitkwam in Japan. Maar na 2 jaar is er dan eindelijk een te lezen officiele uitvoering. Echt blij mee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren