1. Trials of Mana-remake krijgt morgen gratis demo

Trials of Mana-remake krijgt morgen gratis demo

Nintendo Switch-gebruikers moet even wachten

De demo van de Trials of Mana-remake komt deze week uit. Dat ontdekte gameplatform Gematsu op het Japanse Twitter-account van Square Enix.

De Trials of Mana-remake verschijnt 24 april op verschillende platformen. Volgens de tweet van Square Enix komt de demo morgen al uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam. Eerder gingen er al geruchten rond dat er een demo van Trials of Mana ging uitkomen.

Volgens gameplatform Nintendo Life komt de Nintendo Switch-demo voorlopig alleen uit in de Japanse Nintendo e-Shop. Spelers die buiten Japan de demo willen spelen moeten dat doen via een account gelinkt aan de e-Shop in Japan.

De Trials of Mana-remake is een remake van Seiken Densetsu 3, die in 1995 uitkwam op de SNES in Japan. De game is het derde deel in Mana-franchise. In het Westen kwam de game pas in 2019 uit met de release van The Collection of Mana, waar de game de westerse naam: Trials of Mana kreeg. De Trials of Mana-remake is de eerste losstaande release van de game in het Westen.

Trials of Mana komt 24 april uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren