1. Trine 4: The Nightmare Prince wordt op 8 oktober uitgebracht

Trine 4: The Nightmare Prince wordt op 8 oktober uitgebracht

Trine Ultimate Collection verschijnt ook op 8 oktober

Op 8 oktober verschijnen zowel Trine 4: The Nightmare Prince als Trine Ultimate Collection.

Dit liet ontwikkelaar Frozenbyte weten middels een trailer. Met Trine 4 grijpt Frozenbyte terug naar de wortels van de reeks door een 2.5d-spelwereld te creëren in plaats van een 3d-spelwereld zoals in Trine 3. Daarnaast is het gevechtssysteem volledig vernieuwd, zijn er nieuwe vaardigheden te vergaren, nieuwe vijanden en eindbazen en voor het eerst een coöp-modus voor vier spelers.

In Trine 4 trekken hoofdrolspelers Amadeus, Pontius en Zoya eropuit om Prince Selius te vinden, wiens nachtmerries hun weg hebben gevonden naar de realiteit en een gevaar vormen voor de rest van de wereld.

Naast Trine 4 verschijnt ook Trine Ultimate Collection. Deze collectie bundelt de gehele reeks en verschijnt eveneens op 8 oktober. Spelers die de fysieke versie van Trine Ultimate Collection aanschaffen krijgen daarnaast ook nog downloadcodes voor de soundtrack van de Trine-serie en de art-boek, alsook een fysieke wereldkaart van Trine 4. Ten slotte krijgen spelers die Trine 4 of Trine Ultimate Collection reserveren ook toegang tot een bonuslevel.

Trine 4 en Trine Ultimate Collection verschijnen op 8 oktober voor pc, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4. De trailer is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren