1. Trine: The Ultimate Collection komt naar Nintendo Switch

Trine: The Ultimate Collection komt naar Nintendo Switch

Alle spellen inbegrepen, ook Trine 4

Trine: The Ultimate Edition komt dit najaar naar de Nintendo Switch. Deze speciale editie verschijnt zowel fysiek als digitaal.
Trine

In deze speciale editie zit naast alle eerder verschenen Trine-spellen, ook het nieuwe vierde deel The Nightmare Prince inbegrepen. Alle spellen die in de Ultimate Edition te spelen zijn, kunnen met zijn vieren tegelijk gespeeld worden.

Bij aankoop van het fysieke exemplaar van Trine: The Ultimate Edition ontvangt de koper een wereldkaart en een reversible cover sheet. Daarnaast zijn er een online-codes inbegrepen voor een digitaal art-boek en soundtracks van de serie. Wanneer er een pre-order wordt geplaatst voor voor Trine: The Ultimate Edition, ontvangt de koper hier nog extra in-game content en een poster bovenop.

Trine: The Ultimate Edition wordt uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Als ik alle losse versies zo optel wordt 't niet goedkoop voor zo'n oude serie. Of gaat t een beste deal worden? Vind de games namelijk prima te pruimen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren