1. 'Trophies op PlayStation 5 leveren beloningen op'

'Trophies op PlayStation 5 leveren beloningen op'

Trophy hunters opgelet

Trophies leveren op de PlayStation 5 mogelijk beloningen op. GamesRadar merkte de nieuwe functie op in de video over de UI die Sony vorige week publiceerde.

In de video zijn kort twee trofeeën te zien voor de game Destruction All-Stars. De gouden trofee Wreckognised levert volgens de UI een profielavatar op, terwijl spelers voor de bronzen trofee Rookie een profielbanner krijgen.

De mogelijkheid om dit soort aanpassingsvoorwerpen te verdienen voor trophies is overigens niet geheel nieuw. Onder andere in Persona 5 Royal en Bloodborne zijn thema's en avatars te verdienen. Voorheen kregen spelers echter altijd een e-mail van Sony als ze een digitale beloning hadden vrijgespeeld. Met deze nieuwe functie lijkt het beloningssysteem een stuk gestroomlijnder te worden.

De functie werd niet besproken in de video en het kan natuurlijk nog worden aangepast of verwijderd voordat de PlayStation 5 in de schappen ligt. Ook is niet duidelijk of dit alleen voor Sony's eigen games geldt, of dat meer spellen van de optie gebruik kunnen maken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

 • Das wel leuk. Toen ik COD nog speelde vond ik sommige badges en (hoe heten die dingen ook alweer) ook proberen te halen omdat ik ze mooi vond.
 • @Luigi1985
  Callingcards en emblems neem ik aan.
 • @AWESOMEDUDE3

  Klopt! Dat was bij MW3 dus wel ff geleden.
 • @Luigi1985
  Je hebt ze nu nog steeds alleen heb je geen direct overzicht hoe je welke moet vrijspelen. Erg zonde want dat was altijd wel tof om te doen. Zolang de nuke emblem/title maar behaalt wordt!
 • Niet nodig, wel leuk.
 • Vind dat wel leuk.
 • Hehe eindelijk een reden eens wat met de trophies te doen. Ik hou niet van strijden voor iets zonder beloning, maar zo ben ik dan weer ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren