1. Troy Baker spreekt over wie Joel moet spelen in The Last of Us-serie

Troy Baker spreekt over wie Joel moet spelen in The Last of Us-serie

Hij is toch de winnaar

Troy Baker, de stemacteur van Joel uit The Last of Us, heeft zijn mening gedeeld over wie de rol moet vertolken van Joel in de HBO-serie van The Last of Us. Dit deed de stemacteur in een interview met Collider.

In het interview zegt Baker dat hij de acteur Josh Brolin (Thanos uit The Avengers) qua uiterlijk perfect bij de rol vindt passen. “Ik denk dat Josh Brolin letterlijk een knock-out keuze zou kunnen zijn voor de rol, maar ik weet niet of ik weg zou lopen om iets anders over Joel te leren van Brolins optreden," zei Baker. Hij zegt dat hij Brolin tijdens een avond had verteld dat hij vereerd zou zijn als Brolin gebeld wordt voor de rol van Joel en dat accepteert. “

'Ik had zoiets van. Als je ooit het belletje krijgt voor een personage genaamd Joel, zou ik vereerd zijn en ik denk dat je veel kan leren om dat personage te spelen”, herinnerde Baker zich.

Voor Baker maakt het uiteindelijk toch niet uit wie Joel gaat spelen. “Ofwel A) Iemand stapt in die rol. En ik zal zeggen:' Verdorie, gast, daar heb ik nooit aan gedacht, wauw, wat een interessante keuze. ' Of B) Ze bakken er niks van en mensen gaan zeggen, 'Alleen Troy kan Joel spelen”, zei Baker. “Dus ik win hoe dan ook.”

The Last of Us-serie is nu in ontwikkeling bij HBO. Wanneer de serie gaat uitkomen en wie de rollen van Joel en Ellie gaan vertolken zijn nog niet bekend.

last of us 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Hugh Jackman was de eerste aan wie ik moest denken…
 • Persoonlijk zou ik Gerard Butler kiezen, al kan zijn accent een probleem zijn voor de rol.
  Maar in How to Train Your Dragon(Stoick, Hiccup's vader), 300 en de Fallen films heeft hij de range laten zien die een rol als Joel nodig heeft. De vaderlijke, cynisch/sarcastische en actie kanten komen hier goed aan bot.
  Daarnaast denk ik niet dat zijn schema overvol is en heeft hij dus de ruimte om de rol te vervullen.

  Al sta ik natuurlijk open voor iemand als Brolin. Of de optie van @That mr Awesome.
 • Ik zag laatst als suggestie Nikolaj Coster-Waldau voorbij komen, en ik denk dat hij goed geschikt is voor deze rol! In ieder geval beter dan Josh Brolin.
 • @Gaaiz
  Yes ik dacht meteen aan Joël toen ik deze trailer zeg met Nikolaj in de hoofdrol
  https://youtu.be/v1rQOLis1P0
 • Denzel Washington
 • @CyberFl
  Het is geen Netflix adaptie hoor!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren