1. Troy Baker is de antagonist in The Medium

Troy Baker is de antagonist in The Medium

Game komt eind dit jaar uit op Xbox Series X en pc

Niemand minder dan Troy Baker heeft een belangrijke rol in de aankomende horrorgame The Medium.

Dat werd onthuld in een nieuwe developer diary rondom de game. Baker is voornamelijk bekend om zijn rollen in games als The Last of Us (Joel), Uncharted 4 (Sam Drake), Death Stranding (Higgs) en het aankomende Marvel's Avengers (Bruce Banner).

In The Medium speelt hij de rol van de Maw. Dat is een belangrijke entiteit in "de geestenwereld". Hij is daarbij de hoofdvijand in de game.

In The Medium - van de ontwikkelaars van Layers of Fear - kruipen spelers in de huid van een helderziende die zich begeeft tussen de echte en een spirituele wereld. Gamers bezoeken een verlaten resort terwijl ze visies van een moord op een kind hebben. Opvallend detail is dat de soundtrack van The Medium mede wordt gecomponeerd door Akira Yamaoka, bekend van Silent Hill. Het spel verschijnt ergens eind dit jaar op Xbox Series X en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Vooral als Higgs (Death Stranding) heeft hij imho bewezen dat hij een geweldige main antagonist kan neerzetten.
  • Ik ben benieuwd.
    Kwam dit spel ook op de xbox one?
  • @Eshura Nope alleen de Series X
  • @Real13
    Dank uuu. Vind het soms wat verwarrend wat wel naar de one komt en wat niet. Was ook al lastig bij de vorige generatie wisseling.
  • Toch wel een van de games waar ik het meest naar uit kijk. Dat Troy Baker een belangrijke rol heeft is alleen maar positief.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren