1. Troy Baker speelt in Death Stranding

Troy Baker speelt in Death Stranding

Is in actie te zien in korte nieuwe trailer

Stemacteur Troy Baker heeft een rol in Death Stranding.

In een nieuwe trailer is te zien hoe hij de stem in spreekt van 'The Man in the Golden Mask'. Het gezicht van het personage wordt door een gouden masker verhuld, dus het lijkt er op alsof Baker alleen zijn stem aan de game verleent.

Baker is een van de meest bekende stemacteurs in games en speelde onder andere in Uncharted 4: A Thief's End, God of War en inFamous: Second Son. Hij acteert ook in films en animaties. Naast Baker spelen onder andere Norman Reedus, Mads Mikkelsen en Guillermo del Toro in de mysterieuze nieuwe game van Hideo Kojima.

Death Stranding is voor zover bekend alleen in ontwikkeling voor PlayStation 4. Een releasedatum is er nog niet. Bekijk hieronder nieuwe beelden van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Veel te vaag voor mij haha
  • Geruchten gaan dat Stefanie Joosten de vrouw in de trailer is.
  • Genoeg goede namen !
  • Weer een mooie trailer, weer totaal geen benul waar deze vage shit overgaat. Maar goed alles wat kojima doet moet goed zijn toch?
  • @Grombeer

    Er is idd vrij weinig wat Kojima fout kan doen. Voor mij persoonlijk is Kojima een held.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren