1. Forza Street misschien in de maak door Turn 10 Studios

Forza Street misschien in de maak door Turn 10 Studios

De racegame komt dan naar pc, Andriod en iOS

Volgens een uitgelekt bericht werkt ontwikkelaar Turn 10 Studios aan een nieuwe racegame genaamd Forza Street voor pc en smartphones.

Volgens website GTPlanet stond er tijdelijk informatie op de website van Turn 10 Studios die wees op een mobiele versie van Forza. In een bericht over een recente e-sports-overwinning stond namelijk een verkeerde hyperlink. In plaats van een link naar een website stond er een verwijzing naar een lokaal bestand met hierin de tekst: "Ontwikkeld in samenwerking met de Britste studio Electric Square, Forza Street is vanaf de grond opgebouwd om een brede selectie aan Windows 10-, iOS- en Android-toestellen te ondersteunen."

Electric Square werkte eerder samen met Microsoft aan de free-to-play-game Miami Street, die vorig jaar lanceerde. Gezien de geschiedenis van de studio is het niet onwaarschijnlijk dat er bij Electric Square aan een nieuwe Forza wordt gewerkt.

In 2016 bracht Turn 10 Studios de Forza-franchise voor het eerst naar pc in de vorm van Forza Motorsport 6: Apex. Sindsdien zijn alle Forza-games ook op pc verschenen. Een mobiele versie van de racegame is echter nog nooit verschenen, maar met de recente strategiewisseling van Microsoft waarbij het bedrijf zoveel mogelijk apparaten wil bereiken, is het goed mogelijk dat een smartphone-versie van Forza in de maak is.

Een vertegenwoordiger van de franchise gaf als reactie op het uitgelekte bericht: "We hebben op dit moment niks om aan te kondigen".

Forza Street

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren