1. Tweak je eigen ervaring met de Animus Control Panel-modus in Assassin's Creed Origins

Tweak je eigen ervaring met de Animus Control Panel-modus in Assassin's Creed Origins

Speel als ontwikkelaar

De specificaties van de update voor Assassin's Creed Origins in april zijn bekend. Zo komt er een zogeheten Animus Control Panel-Modus. Hierdoor kan de speler verschillende variabelen in de wereld aanpassen.

In de Animus Control Panel-Modus kan je 75 variabelen aanpassen die onderverdeeld zijn over 11 categorieën. Zo kan je bijvoorbeeld instellen om standaard 3 schattige dieren naast je te hebben lopen.

Andere dingen die in kunnen worden gesteld is bijvoorbeeld hoe lang Bayek zijn adem kan inhouden, hoe snel je kan rennen of hoe veel damage je doet.

Deze modus komt vooralsnog alleen naar de pc. Spelers die een leuke combinatie van variabelen hebben gevonden kunnen de preset direct delen op het officiële forum. Mensen die wat minder creatief zijn kunnen ook kiezen uit 3 vooraf ingestelde presets.

Onze redacteur, Lars Cornellis gaf de game een 8,5 en zei: "Vergeet alles wat je weet over sluipmoorden, want met Assassin’s Creed Origins is bijna alles op de schop gegaan. Van verstopmogelijkheden en het vechtsysteem, tot de manier waarop je paardrijdt, tot de invulling van je tijd. Alleen daardoor al is Origins de frisse wind die deze serie zo hard nodig had."

Laatst is de dlc the hidden ones uitgekomen voor Assassin's Creed Origins. Deze werd ook door Lars gespeeld en gaf het vervolg op het verhaal een 8.

"Ik vind het echt een heel vette toevoeging, vooral omdat het aanpassen van de animus  binnen de fictieve wereld van Assassin's Creed past. Bij andere games zou dit juist een rare uitwerking hebben." - Pablo Bool

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Best grappig
 • Hopelijk komt deze functie ook naar de (standaard) ps4 (en Xone) versie

  Go ubi go ubi. Heerlijk om te zien dat Ubisoft zo op dreef is. Dat ze voorlopig maar door gaan met deze goede zaken.
 • @coola ze zijn er nog niet though.

  https://www.youtube.com/watch?v=FCeEvQ68jY8

  Ubi then and now.
 • PC Masterrace :D Leuk kan ik hem eindelijk moeilijker maken
 • hopelijk ook voor ps4
 • Als de PC versie nou een stukje beter liep zou dat fijn zijn… Op het moment loopt hij nog steeds niet lekker.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren