1. Het universum van Stardew Valley krijgt er twee games bij

Het universum van Stardew Valley krijgt er twee games bij

Eric Barone kondigt twee nieuwe projecten aan

De maker van Stardew Valley, Eric Barone, laat via twitter weten dat hij bezig is met twee nieuwe games die zich in het Stardew Valley-universum afspelen.

Barone reageerde op een vraag van één van zijn volgers dat hij bezig is met een paar nieuwe projecten. Het eerste spel wordt geen farming-game en vind plaats in de wereld van Stardew Valley. Over het andere project is nog wat onduidelijkheid. Barone weet nog niet zeker in welke wereld dit spel zich af gaat spelen, maar kon wel vertellen dat het op één of andere manier verbonden is met zijn geliefde game.

Verder is er nog niet zoveel bekend over de nieuwe spellen, maar dat doet Barone bewust. Barone wil namelijk niet dat er meer druk komt op zijn project of dat er te veel van hem verwacht wordt. De ontwikkelaar heeft er vier jaar over gedaan om Stardew Valley te maken en ook voor de twee nieuwe spellen wil hij zoveel mogelijk tijd nemen als hij nodig heeft. Sterker nog, hij vraagt via Twitter aan zijn fans om niet te enthousiast te worden over de nieuwe projecten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren