1. Twee games aan Blizzard Arcade Collection toegevoegd

Twee games aan Blizzard Arcade Collection toegevoegd

Lost Vikings 2 en RPM Racing

Blizzard heeft twee nieuwe games aan Blizzard Arcade Collection toegevoegd: Lost Vikings 2 en RPM Racing.

De collectie bevatte sinds release de eerste Lost Vikings, Rock 'n Roll Racing en Blackthorne. De drie games verschenen oorspronkelijk in de jaren 90. De collectie bevat zowel de oorspronkelijke spellen als Definitive Editions met breedbeeldondersteuning. 

Door de gratis update zijn Lost Vikings 2 en RPM Racing ook aan het pakket toegevoegd. Lost Vikings 2 is logischerwijs het vervolg op de coöperatieve actie-platformer en RPM Racing is een prequel op Rock 'n Roll Racing.

Ook de Design Documents-gallery in de game is van een update voorzien, zodat spelers meer informatie kunnen vinden over de ontwikkeling van de twee toegevoegde spellen.

Tot slot is er een 'streamer modus' aan Rock 'n Roll Racing toegevoegd. Daardoor wordt de gelicenseerde soundtrack vervangen voor midi-versies van de nummers, zodat streamers beelden met geluid van de game uit kunnen zenden zonder in de problemen te komen.

De collectie is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Ook is het speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S via backward compatibility.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren