1. Microsoft kondigt twee nieuwe Xbox One-controllers aan

Microsoft kondigt twee nieuwe Xbox One-controllers aan

Ook grijsblauwe controller op komst

Vanaf volgende maand zijn twee officiële, nieuwe controllers voor de Xbox One beschikbaar: de speciale grijsblauwe en Phantom Black-controller.

De Phantom Black-controller is vanaf 11 september beschikbaar voor 64,99 euro. Deze controller heeft een matzwart doorzichtige behuizing dat overgaat in een "metallic champagne gold". Ook heeft de controller zwarte thumbsticks en een gouden D-pad.

Xbox One controller Phantom Black
Xbox One controller Phantom Black front
Xbox One controller Phantom Black back

De grijsblauwe controller heeft, zoals de naam aangeeft, een grijze behuizing met een lichtblauwe achterkant en onderkant. Deze controller is vanaf 9 oktober beschikbaar, ook voor een adviesprijs van 64,99 euro.

Xbox One controller Grey/Blue
Xbox One Controller Grey/Blue front
Xbox One controller Grey/Blue back

Beide controllers bevatten de standaard onderdelen die te vinden zijn bij moderne Xbox One-controllers. Zo zijn beide controllers draadloos en voorzien van Bluetooth en een 3.5mm headphone jack.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Meh.. Zolang er geen extra functionaliteiten zijn hoeft 't van mij niet. Hopelijk wordt er wel een v2 versie van de Elite controller aangekondigd, aangezien mijne bijna uit elkaar valt. Een versie met betere grips en een ingebouwde accu zou niet verkeerd zijn.
  • @Gaaiz Ik heb ook de Elite op de pc. Ben ook benieuwd naar de 2e versie al voldoet deze nog prima. Qua grip mag er idd wel wat toegevoegd worden en een ingebouwde accu.
  • Dezelfde controllers, andere kleuren. De titel is incorrect.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren