1. Twee van de vier korte films over Detroit: Become Human zijn uit

Twee van de vier korte films over Detroit: Become Human zijn uit

Een kijkje in de fictieve wereld

Nog maar twee daagjes voor de nieuwe game van Quantic Dream op 25 mei verschijnt. Nu zijn twee van de vier korte films te zien op het Youtube-kanaal van PlayStation die de fictieve wereld van Detroit: Become Human uitlichten.

Quantic Dream laat in de video genaamd The Interview (Kamski) een in-game interview met CyberLife-baas Elijah Kamski zien. Kamski is een jonge onderzoeker die naar Detroit verhuisde en daar 's werelds eerste androïde maakte. In het interview met een nieuwszender geeft hij zijn kijk op de wereld en vertelt hij over de rol die androïdes volgens hem moeten spelen in de maatschappij.

Alle video's tonen beelden die zich afspelen vóór het verhaal van de game. Deze extra's zijn niet in de game zelf te zien. Zo geven de video's een voorproefje van de wereld en personages van Detroit: Become Human.

Chloe

In de tweede video wordt een androïde genaamd Chloe door hetzelfde nieuwskanaal geïnterviewd. Ze is de eerste Androïde van CyberLife die de zogenaamde Turing-test heeft doorstaan. Dit is een test gemaakt door Alan Turing in 1936 waarbij wordt getest of mensen het verschil kunnen zien tussen robots en echte mensen. Vóór de release op 25 mei verschijnen er nog twee andere korte films zoals deze.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren