1. Tweede dlc onderweg naar The Division 2

Tweede dlc onderweg naar The Division 2

Nieuwe specialisatie, loot en missies

De tweede dlc van The Division 2 is aangekondigd en introduceert een nieuwe specialisatie genaamd de Technician Specialist.

Een dlc met een nieuwe specialisatie betekent een nieuw speciaal wapen, nieuwe missies en een hoop nieuwe loot. Het speciale wapen is in staat om meerdere doelwitten tegelijk onder vuur te nemen en deze met raketten op te blazen. Daarnaast worden er een nieuwe handpistolen, EMP-granaten en een nieuwe skill-variant toegevoegd. De nieuwe skill-variant heet de Artificer Hive en zorgt ervoor dat alle andere vaardigheden van de speler worden versterkt.

The Division 2

Spelers die in het bezit zijn van de Year 1-pass kunnen direct aan de slag met de nieuwe specialisatie, mensen die niet over de pas beschikken kunnen de nieuwe aftakking ontgrendelen door een aantal missies te voltooien. Verder introduceert de dlc twee nieuwe hoofdmissies. In één van deze missies vechten spelers in het Pentagon tegen de Black Tusks en in de andere missie worden spelers naar een onderzoekslab gestuurd.

Voor de mensen met de Year 1-pass komen er ook twee nieuwe geheime missies beschikbaar. Dit zijn missies op een kleinere schaal, maar met hoge intensiteit. Hier lees je de volledige titel-update en dlc toevoegingen.

Year 1-pass-houders kunnen vanaf 15 oktober aan de slag met de tweede dlc en vanaf 22 oktober verschijnt de update voor iedereen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren