1. Tweede Night City Wire toont meer Cyberpunk 2077-gameplay

Tweede Night City Wire toont meer Cyberpunk 2077-gameplay

Game verschijnt op 19 november

In de nieuwe Night City Wire-livestream van CD Projekt Red zijn nieuwe beelden van Cyberpunk 2077 getoond.

Naast de gameplay werd de nadruk ook gelegd op de muziek in de game. De echt bestaande punkband Refused kruipt in de huid van de band Samurai en in de livestream vertellen bandleden hoe zij dat ervaren. Ook is een nieuw nummer onthuld, genaamd A Like Supreme.

Cyberpunk 2077 is een groots opgezette actie-rpg waarin spelers een futuristische stad genaamd Night City verkennen. CD Projekt Red is vooral bekend van de geprezen The Witcher-games.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is via backward compatibility speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer de consoles lanceren - CD Projekt bevestigde dit nogmaals tijdens de livestream - maar details over een next-gen update volgen later. Voor zover bekend komt die update pas in 2021 uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • En daarom een seriesX voor mij. Multi platform games op de krachtigste console 💪🏻
 • @iRayneNL

  Same here 👊🏼

  Kan niet wachten 😊
 • @iRayneNL

  Zelfde hier! Series X en de PS5 gepreorderd, maar de X wordt zeker de console voor de third party games!
 • @gusanito

  Die geldboom in je achtertuin toevallig te koop? Ik zoek er nog 1.
 • @benjaminben

  Sparen heet dat. Hier ook 2.
 • @DopieJopie1

  haha geloof mij dat ik weet wat sparen is. Ik haal er alleen niet twee consoles voor ;) Hoogstens 1 en dan nog niet bij launch, vind het gewoon te veel geld. Heb het er niet voor over. Later kopen is = goedkoper, kinderziektes zijn er uit, niet alles spellen zijn meer 60 euro, er zijn meer pakketten om uit te kiezen, een console en haar bibliotheek zijn verder ontwikkeld dus je hebt een beter beeld bij welke console bij jouw wensen past.

  Geloof mij, daar kan ik wel op wachten ;)
 • @benjaminben

  Haha heb er veel voor gelaten de laatste maanden. Dat je een tijd weinig kon ondernemen door Covid hielp eerlijk gezegd wel XD
 • @gusanito

  haha ken het wel, maar door Covid kocht ik juist meer games.
 • @iRayneNL Ik heb het niet gezien, maar waarom is die versie beter?
 • @Jorn6810 daar gaan de meesten gewoon van uit omdat de Series X de meeste raw power van de twee heeft.

  Verscheidene devs haalden ook al aan dat zoals de zaken nu staan, daardoor de multi platform games stabieler zouden draaien met meer effecten op Series X.

  Time will tell.
 • @Mr.Happy
  Kijk nou uit, de laatste tijd zie ik snekiesneek op enkel en alleen op of over xbox-nieuws reageren om de boel wat naar beneden te halen. Dat algoritme landt straks hier op om iedereen even te vertellen hoe het zit ;)
 • @Mr.Happy Ja oke, maar ik dacht wellicht dat het nu ook echt werd uitgesproken, maar dat is dus (nog) niet zo. Thanks voor de opheldering. Het wordt een interessante 'strijd' omdat beide partijen een hele andere strategie en console lijken te hebben.
 • @Jorn6810 andere strategie, andere types games. Persoonlijk ga 'k zoals gewoonlijk weer voor beiden omdat elke console wel games heeft die me trekken.

  Een PC heb 'k enkel om te werken dus het idee "xbox heeft geen exclusives" vangt sowieso al bot bij mij.
  Ik vraag me trouwens af wat de fans die nu hard roepen zouden verzinnen als ook Sony plots merkt van "hey daar zit geld", en ook de rest van hun exclusives naar PC gaat beginnen porten.

  Los van dit alles blijft het veel koffiedik kijken maar ben 'k op zich wel geïnteresseerd in de weg die MS bewandelt met hun extra's zoals Gamepass en Xcloud.
 • @Mr.Happy

  De exclusiviteit van games is vooral een voordeel voor het bedrijf want zo wordt hun hardware uiteindelijk verkocht. Sony is duidelijk al bezig met het porten van games, maar ik geloof nooit dat ze op het punt komen dat exclusieve games tot het verleden toebehoren, daar zit te veel geld mee gemoeid en dat weten ze zelf donders goed.

  Kijk maar naar de views bij de aankondiging van de X Box Series X en de PlayStation 5 op YouTube. Zolang de markt blijft groeien en het bedrijf trouwe klanten heeft, kunnen ze ook altijd en overal hun hardware kwijt. Dit geldt voor beide consoles. Exclusiviteit volledig bannen zou dan ook een stomme zet zijn van Sony, maar je weet nooit.

  Van mij mogen ze alleszins de tijdelijke exclusiviteit en console exclusieve extraatjes in third party games in de prullenmand gooien. Slaat nergens op!
 • @Mister Frowdo Afwachten wat het meest opbrengt.
  Uiteindelijk zal je altijd gamers hebben die kiezen voor het gemak van een console gaan en denk ik niet dat je hardware business daarmee ten dode is opgeschreven.
  Ik zal persoonlijk bvb nooit m'n consoles vervangen door een PC, en ik zal zeker niet de enige zijn.

  Wetend dat de hardware bijna zonder winst of in het begin zelfs met verlies wordt verkocht, is het dan niet interessanter voor de platformhouder om minder hardware te verzetten, maar wel veel meer software te verkopen? Of om op z'n minst die keuze te bieden.

  Das een rekening die zij voor zichzelf maar moeten maken, maar als je weet dat je binnenkort geen PC of Xbox nodig hebt om een Xbox Live account te gebruiken, enkel een android telefoon of tablet en een controller, is dat dan een domme keuze?

  De technologie staat nu nog in z'n kinderschoenen, maar mark my words, de klassieke manier van consolegaming gaat zwaar veranderen en veel mensen weigeren dat te geloven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren