1. Twelve Minutes, The Artful Escape en Last Stop zijn uitgesteld

Twelve Minutes, The Artful Escape en Last Stop zijn uitgesteld

Verschijnen in 2021

Uitgever Annapurna Interactive heeft bevestigd dat Twelve Minutes, The Artful Escape en Last Stop zijn uitgesteld tot 2021.

Dat laatAnnapurna Interactive weten via Twitter. In het bericht schrijft de uitgever dat het alweer bijna december is en dat een release in 2020 er niet meer in lijkt te zitten. De releaseperiode van bovengenoemde games verschuift dus naar het volgende kalenderjaar.

De uitgever geeft overigens wel aan dat er dit jaar hard aan de games is gewerkt en dat het vanaf nu een kwestie van polijsten is.

12 Minutes gaat over een man en zijn vrouw, die worden vermoord door een agent die aan de deur komt. De man komt terecht in een tijdcyclus die steeds opnieuw begint zodra hij en/of zijn vrouw sterft. Spelers hebben exact twaalf minuten om een manier te vinden om te overleven door objecten in het huis met elkaar te combineren.

The Artful Escape speelt zich af in 1972 en draait om Francis Vendetti. Hij maakt een psychedelische reis door de ruimte om inspiratie op te doen voor zijn concerten. Spelers bezoeken diverse indrukwekkende locaties die een beetje doen denken aan albumhoezen.

Over Last Stop is nog weinig bekend, wel weten we dat het een bovennatuurlijk thema bevat en dat het focust legt op het vinden van magie in de normale wereld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Als niet alles wat sowieso al gepland stond voor 2021 ook wordt uitgesteld naar het jaar erop, dan wordt 2021 wel een insane jaar zeg!

    Van deze titels kijk ik erg uit naar 12 Minutes.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren