1. Uitgebreide gameplay van detectivegame Judgment

Uitgebreide gameplay van detectivegame Judgment

Van de makers van Yakuza

In onderstaande video zit meer dan twintig minuten aan gameplay van het aankomende Judgment.

De video bevat tevens de stem van Gred Chun, die in de rol van het hoofdpersonage van de game is gekropen. Het spel is vanaf 25 juli voor PlayStation 4 verkrijgbaar.

In Judgment speelt men als rechercheur Takayuki Yagami. De game speelt zich af in het Kamurocho-district in Tokio. Yagami moer de moordenaar vinden van drie Yakuza-leden. Tijdens het onderzoeken van deze zaak wordt de protagonist geconfronteerd met meerdere vijanden.

Het spel is al geruime tijd beschikbaar in Japan, maar de verkoop werd eerder dit jaar stilgelegd toen bleek dat acteur Pierre Taki, die een rol had in de game, cocaïne gebruikte. Zoals gebruikelijk is in Japan, is de gelijkenis van de acteur daarna uit de game gehaald. De game ging daarna weer in de verkoop

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren