1. Twitch-gigant Shroud streamt voortaan exclusief via Mixer

Twitch-gigant Shroud streamt voortaan exclusief via Mixer

Centjes?

De wereldberoemde Twitch-streamer Shroud heeft bekendgemaakt dat hij, net als Ninja, de overstap naar Mixer gaat maken.

Michael 'Shroud' Grzesiek heeft met een Tweet aangekondigd dat hij het streamingskanaal Twitch gaat verlaten voor de variant van Microsoft, genaamd Mixer. Shroud is niet de eerste prominente streamer die deze overstap maakt, gamegigant Ninja ging hem al voor. Volgens Ninja kwam hij hiermee "terug in contact met zijn roots" en helpt het hem "herinneren waarom hij zo dol is geworden op streamen". Naast deze intrinsieke redenen ontving de streamer maar liefst 44 miljoen van Mixer.

De kans is dus groot de Shroud een vergelijkbare deal aangeboden heeft gekregen van Mixer. Ondanks dat het geldbedrag van de deal nog niet bekend is, weten we inmiddels wel dat de deal inhoudt dat Shroud voortaan exclusief via Mixer gaat streamen. Dit betekent dat hij Twitch niet meer mag aanraken van zijn nieuwe werkgever.

Grzesiek beschikt volgens Twitchtracker over de op twee na grootste aanhang van de wereld. Mixer wil al deze mensen voor zich proberen te winnen door Grzesiek naar Mixer te halen. Sterker nog, speciaal om te vieren de Shroud de overstap maakt, krijgen alle Shroud-kijkers een gratis maandsubscriptie op Shroud's nieuwe Mixer-account.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Tja alles voor het geld 😂😂
    Ik zou het zelf ook doen als ik een.
    Paar miljoen zou krijgen 😀😀

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren