1. Twitch introduceert eigen karaokegame Twitch Sings

Twitch introduceert eigen karaokegame Twitch Sings

Ook multiplayer is mogelijk

Twitch heeft een karaokegame uitgebracht genaamd Twitch Sings. Het is met de game mogelijk om zonder extra apparatuur de game te streamen op het platform.

Twitch Sings is in samenwerking met Rockband-maker Harmonix ontwikkeld en bevat ruim duizend nummers. Volgens Twitch wordt dit aantal gaandeweg uitgebreid met nieuwe nummers. De ontwikkelaars van de game waren geïnspireerd door de vele streams, waarin mensen hun talenten lieten zien, zoals schilderen, knutselen en inderdaad ook zingen.

Twitch Sings

Een van de opvallendste features is de mogelijkheid om duetten op te nemen door middel van een asynchrone multiplayer-modus. Dit houdt in dat eerst de ene speler een lied zingt, dat opneemt en vervolgens uploadt waarna de andere speler hetelfde doet. Voor het zingen krijgen spelers XP en Coins. Dit kan gebruikt worden voor het upgraden van je profiel en het doen van aankopen voor je avatar. De game is nu nog gratis, maar de Twitch Sings FAQ geeft aan dat er in de toekomst sprake kan zijn van microtransacties en premium voorwerpen. Vermoedelijk gaat het hierbij om nieuwe nummers.

Bekijk hier wie er op dit moment live aan het zingen is en laat ons weten of wij ook een karaoke-stream moeten houden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren